Misija

Kvalitetno obrazovanje i napredak naših učenika najveća je i najbolja potvrda našeg uspeha. Zato je prvi i glavni cilj postojanja Tehničke škole u Tutinu upravo ostvarivanje misije da naši učenici postanu građani sveta koji će svojim znanjem, idejama i ponašanjem postati uspešni ljudi i uzor novim generacijama.

Vizija

Sa vizijom da će naša škola biti mesto na kome će se rađati nove ideje, negovati talenti i unaprediti znanja, želimo da ohrabrimo učenike i roditelje da nam se pridruže u zajedničkim naporima i da sa nama podele radost uspeha.

Obaveštavamo vanredne kandidate da za prijavu ispita prate sledeće uputstvo.

Potrebno je uplatiti ispite i uplatnicu poslati faksom na br ili poštom na adresu Tehnička škola Tutin, ul. 7. jul br. 18, 36320 Tutin, ili je lično dostaviti u školi najkasnije 3 dana pre polaganja.

Maksimalan broj prijavljenih ispita je 6, ali je moguće prijaviti i manji broj ispita

Uz uplatnicu treba dostaviti i spisak isppita koje kandidat želi da polaže, u suprotnom ispite prijavljujemo po sospstvenom nahođenju

Uplatnicu popuniti na sledeći način:

Molimo Vas da pre slanja uplatnice istu kopirate i sačuvate kopiju, a original pošaljete. Kandidati koji blagovremeno ne dostave uplatnicu neće moći da polažu ispite.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel 020/811-160

 

Adresa

7. jul 18, 36320 Tutin tehtutin1@gmail.com www.tehtutin.edu.rs

Učenički kutak

Maturski i završni radovi učenika

OSTANI KONEKTOVAN

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com