Misija

Kvalitetno obrazovanje i napredak naših učenika najveća je i najbolja potvrda našeg uspeha. Zato je prvi i glavni cilj postojanja Tehničke škole u Tutinu upravo ostvarivanje misije da naši učenici postanu građani sveta koji će svojim znanjem, idejama i ponašanjem postati uspešni ljudi i uzor novim generacijama.

Vizija

Sa vizijom da će naša škola biti mesto na kome će se rađati nove ideje, negovati talenti i unaprediti znanja, želimo da ohrabrimo učenike i roditelje da nam se pridruže u zajedničkim naporima i da sa nama podele radost uspeha.

                                                                                                                                                                                                                                       "Ne učimo za školu nego za život!"

Lucij Anej Seneka

 

         Dobro došli u školu u kojoj se misli i stvara, pita i analizira i u kojoj se razvijaju individualne i kolektivne sposobnosti i gde je nastava, i teorijska, i praktična, način istraživanja. Na ovom sajtu imaćete informacije o Tehničkoj školi "15. maj", njenoj organizaciji nastave, područjima rada i obrazovnim profilima i njihovim nastavnim planovima, školskim projektima, kulturnoj i javnoj delatnisti škole.

         Mi smo škola sa različitim obrazovnim profilima koja nudi sticanje kvalitetnog znanja kroz nastavne i vannastavne aktivnosti. Imperativ vremena je da škola postane podstičuća i zanimljiva za učenika i inspirativna za nastavnika.U školi pripremamo učenika za viši stepen obrzovnog procesa, podstičemo kreativnost i lični razvoj učenika i nastavnika i negujemo svest o pravima i odgovornostima.

        Dobrodošli među najbolje!

 

Hajruš Hot

 

 

Adresa

7. jul 18, 36320 Tutin tehtutin1@gmail.com www.tehtutin.edu.rs

Učenički kutak

Maturski i završni radovi učenika

OSTANI KONEKTOVAN

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com